player playlist Kyo
squad's hang out

ASSALAMUALAIKUM,
HELLO, I AM BACK.

I WOULD LIKE TO SHARE OUR GAMBAR-GAMBAR YANG ACAH ACAH CUN
WAIT AAA



Since breaks starts last two days, so the squad and i pun hang out lah sama-sama sebelum semua pakat busy balik kampung, kan?  but the fact i sorang je yang selalu mereput kat kampung whenever it comes to "holiday" So tbh, it s being planned last two weeks. time tu trial pun baru je nak dcide tarikh. Kitorang dah dcide mana nak lepak. So discuss punya discuss, Manjung has been the venue. Best ke tak? haa nanti i cerita kayy.

so basically, we dnt used being there since kitorang bukan duduk sana. Masing-masing orang Selangor. Yang first time jejak pun ada tau. Si manis ((specky)) driver ni stay kat Sg. Leman. Then she pick me up sbb rumah i la paling dekat dgn dia. Tbh, i sebenarnya tak sure pun lagi boleh join dorang ke tak at first. Then tetiba, mama bagi greenlight. I pun apa lagi, terus ws lah diorang diorang ni. plan pkul 8 dah gerak tapi biasalah melayu kan, hahaha. so pung pang pung pang then pkul 9 lebih kitorang gerak.

Plan asalnya nak tengok "The Maze Runner" je. So, farida ((orange)) pegi google cepatcepat check cite tu yang paling awal start pukul bape. yelah kan. Semua perempuan, so tak boleh la balik lambat. i guess she checked on it masa tggu kitorang ambik dia kot haha. Tahu je pkul 1145 start, kami pun suruh yong drive kete lelaju. *not real exactlyy* safety is her priorities tau. sampai sana around 1030 mcmtu. Terus beli ticket, bila ticket dah settle, kitorg bejimba dulu dalam aeon tu. turun naik turun naik wthout any plan at all. so jalan jalan nampak satu kedai ni ada discount. masuk lah kitorg semua. i was plan to buy tee, but then, there s no one im interested, their color is too limited. then qama sorang jelah yang beli tee. hahaha at least ada wakil kan. pastu pegi auntie anne's jalan lagi sampai lah 1145. and the show begin.
 ............

Punya la lama dalam tu. about 2hrs something i guess. But we gais so satisfied lah kan. Dah lama tggu it s being show. Dah habis tgk movie tu mashaAllah everyone seems starving. Dari jauh nampak food avenue dah tak sabar nak jejak. Tapi fikir balik, belum solat. so, solat dulu. pastu kitorg pegi satu kedai yang ada jual bnyak benda. Kitorang nampak je Thai tomyam terus mouth watering haha. i order nasi goreng wth ayam hot&spicy, jia nasi goreng ayam blackpepper, farida nasi goreng USA wth telur mata, yong nasi goreng paprik and last but not least qama order nasi goreng kampung. Coincidence kepe semua order nasi goreng? hahaha
.............

Dah penat dah kenyang kitorang pun dcide nak balik. kitorg pun main klua je. tatau ikut pintu mana. hahaha and the vangang moments bila kitorang fikir kereta hilang. who the heck yang nak curik kan? ada safeguards kot around there. Mentality masingmasing. rupanya kitorang salah pintu. Sangat lah lawak bila round punya round dari hujung ke hujung, in fact kereta parked kat pintu sebelah sana. Jumpa je kereta semua gelak gelak je. the best moments lah ni kiranya. penat penat pun boleh layankan lagi "kereta hilang" tu.

Even not fully my squad join this lepaklepak times, but i think we worth it. Lagi empat orang tu busy masa tu. but that s okayy. More than enough, tapi kalau semua kumpul lagi best act hahaha, maybe next time kayy kita plan lagi sekali.

Muka stress tuggu movie start pastu ramai plak orang masa tu

Thats all for now gais, till we meet again.
-xoxo
Older Post | Newer Post